Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Salg og levering
Om betaling
Reklamasjon og retur

Leveringstid: Det vil normalt ta ca. en uke fra vi mottar din bestilling til du mottar varen.

Porto: Alle pakker vil bli sendt som Norgespakker. det gjør det enklere for oss og deg som kunde å spore pakken, hvis det skulle oppstå problemer med forsendelsen. Du kan følge med på den aktuelle portoen du vil bli belastet når du legger varene i “handlekurven”.

Om betaling: Du kan velge mellom å betale med Visa eller Mastercard i vår betalingsløsning eller å få varene sendt i postoppkrav. Postoppkrav koster 60,- i tillegg til porto.

Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på 250,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med utsendelse.

Reklamasjon og retur: Hvis det mot formodning skulle oppstå skader under forsendelsen eller du ved mottagelsen ser feil ved varen, bytter vi den uten omkostninger for deg. Ring eller mail oss så sender vi returporto til deg.

Bytterett: Du har retur og bytterett i henhold til angrefristloven. Du har 14 dagers full returrett av ubrukte varer i orginalembalasje. Returporto betales av kjøper. Legg ved et kontonummer, så vil dine utlegg bli refundert til konto. Tilbakebetaling skal skje senes 30 dager etter mottaglse av returvaren.

Garanti: Det er 6 mnd. garanti på varer som er kjøpt hos Solfang.no as. Garantien gjelder fra den dagen du mottar varen. Garantien omfatter synlige eller skjulte produksjonsfeil. Feil som blir oppdaget etter ibruktagning som kan relateres til en produksjonsfeil , er omfattet av garantien. Varer som går i stykker pga feil håndtering, vil ikke dekkes av garantien.

Returadresse: Solfang.no as, Bergerveien 35, 1450 Nesoddtangen