Trygg handel hos Solfang.no

Trygg handel hos Solfang.no

Slik handler du

Finn varen:Finn varene ved å gå inn på kategoriene i menyen. Hvis du søker en spesiell vare kan du søke i søkefeltet. Når du har funnet den ønskede varen, intaster du ønsket antall og klikk på "KJØP". 

Du kan se hva du har handlet ved å klikke på "KASSEN", øverst til høyre på siden.  Portoen som står oppgitt i kurven, er portoen til en forsendelse i Norge. Du også mulighet til å tilføye eller fjerne varer. Alle priser er inklusiv moms.

Trinn 2 KASSEN: Når du er ferdig med å handle, skal du gå til kassen. Her fyller du ut kontaktinformasjon.Velg betalingsform: I kassen kan du velge om du vil betale over nettbank eller få varen sendt i oppkrav. 

Trinn 3 Ordrebekreftelse: Når bestillingen din er gått igjennom, vil du motta en ordrebekreftelse på skjermen og en etterfølgende bekreftelse på e-post. Det er derfor veldig viktig at e-postadressen er korrekt. På ordrebekreftelsen vil det stå oppført et referansenummer.

Trinn 4"Betaling" Velg om du vil betale med Mastercard eller Visa. Gå videre. Tast inn kortopplysningene og betaling utføres. Du vil bli satt over til nettbutikken hvor du mottar en kvittering.