Dette er et nyhetsbrev fra Solfang.no sendt i juni 2015 / Vises ikke nyhetsbrevet? Se det i nettleseren din

Sommertid

Ferie og plantepass

Da sommerferien nærmer seg med stormskritt ønsker vi å informere litt om hvordan butikken vil fungere i sommer. Samtidig vil vi presentere vårt nye selvanningssystem som gjør at man trygt kan reise på ferie og la plantene klare seg selv.

Selvvanning

Praktisk og miljøvennlig vanningssystem som tar vare på plantene dine selv når du er borte. Ingen strøm eller vanntilkobling nødvendig. Systemet bruker bare solenergi og vann fra beholderen. Hver tredje time setter pumpen igang dryppvanning. Mengden styres etter hvor mye sol det har vært. En vanntønne rekker i ca en uke før den må fylles opp. Jeg klarte å innstalere det helt alene og jeg er ikke noe teknisk geni.

Les mer og se video her: http://solfang.no/produkt/solcelledrevet-vannings-system/

Enkel selvvanning

Disse små keramiske kremmerhusene sørger for at plantene kan klare seg selv i ferien. Mine pelargoner står inne i ferien. Disse vannerene har gjort at plantene ser friskere ut når jeg kommer hjem enn før jeg reiste. Planten suger selv til seg så mye vann som den har behov for. Vannbeholder må etterfylles.

 

Les mere her: http://solfang.no/produkt/plantevanner/

 

Ferieavvikling

Etter 11 års drift har vi bevilget oss en lang ferie hos Solfang. Det innebærer at det ikke vil bli sendt ut varer mellom 25 juni - 3 august.

Du er velkommen til å bestille men varene kommer ikke før i august.

Vi holder helt stengt mellom 7-17 juli.

Er du f.eks på gjennomreise og ønsker å plukke opp et kastanjegjerde kan vi arrangere dette, utenom når vi holder helt stengt.

Har du spørsmål vedrørende drivhus kan du kontakt meg på mail: shop@solfang.no. Jeg sjekker mail men ikke like ofte som vanlig.

 

Jordbær

I år har jeg gitt jodbærplantene litt ekstra pleie. Jeg startet opp med gjødsling med hestemøkk i mars mnd. Etter det har jeg vannet jevnlig og hatt en fiberduk over for å lage et lunere klima. Resultatet får jeg nå, hvor jordbærplanten Corona nesten er moden. Et par gode solskinnsdager til nå så. God sommer!

WordPress  Bloggen min: Jeanettes hage     Facebook  Solfang.no på Facebook     Meld deg av nyhetsbrevet
Copyright © 2019 Solfang.no
Send ris og ros til shop@solfang.no
Bergervn 35 / 1450 Nesoddtangen / mobil: +47 97 57 45 56