Dette er et nyhetsbrev fra Solfang.no sendt i april 2016 / Vises ikke nyhetsbrevet? Se det i nettleseren din

Vårens store hage-event

Velkommen

Da er våren her og vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong. Vi er allerede i gang med riggingen til den store hagemessen på Lillestrøm, som går av stabelen nå til helgen, 15-17 april. I år stiller vi med den største standen i Solfangs elve år lange historie. Stand nr. E02-08. Vi gleder oss til å vise to typer drivhus som aldri har vært utstillt ut før og vårt nye produkt som lanseres på hagemessen, BEDD.

I tillegg vi vi selge Dahliaknoller, adirondackstoler, hagemøblemet og utstyr til hage og drivhus.

Plantehus 10

Dette drivhuset skal vi stille ut. Det er romslig og  gir et hagestueaktig-preg da det har dør i langside. Velkommen til å oppleve det.

Rosemoor

Rosemoor et et lite men helt nydelig drivhus. Her snakker vi virkelig om et smykke i hagen. Dette kan du også oppleve.

Bedd.

Våre nye Norskproduserte Bedd. skal lanseres på messen. Vi lager en kjøkkenhage og innreder en terrasse med de. De blir solgt direkte fra standen på messa. Se hele vårt utvalg her: http://solfang.no/kategori/hoybed/

Bedd.

Bedd lanserer en kasse som er 60x60x40cm som er pulverlakkert i hvit. Den passer like godt på terrassen som i stuen. Ideellt for deg som har planter/trær som må inn om vinteren. Du monterer hjul under bunnen og triller den enkelt inn.

Kobbertape mot snegler

En praktisk måte å unngå at snegler kommer oppi bedd eller krukker. I utgangspungtet er Bedd. laget i metall og er i seg selv avskrekkende for snegler. Jeg har hatt metallkasser i åresvis og det kommer minimalt (om ingen) snegler oppi disse. Men skal du feks dyrke salat er det enkelt å forsikre seg mot angrep med dette kobberbåndet rundt beddet eller krukken.

WordPress  Bloggen min: Jeanettes hage     Facebook  Solfang.no på Facebook     Meld deg av nyhetsbrevet
Copyright © 2019 Solfang.no
Send ris og ros til shop@solfang.no
Bergervn 35 / 1450 Nesoddtangen / mobil: +47 97 57 45 56