NYHETSBREV April 2008

Så satte våren inn for fullt!

Solfangs vår er full av ideer og tips til deg slik at du kan nyte en frodig sommer.

 

Kursene våre i pilefletting har vært fulltegnet, og jeg vil gjerne takke alle kursdeltagerene for de hyggelige timene vi har tilbrakt sammen.

Vi har nå satt opp to nye kveldskurs, "PIL I KRUKKER" som holdes hos Solfang den 6. og 8. mai. Vi lager forskjellige levende trær som vi setter i krukker. Du vil også få kunnskap om pilen og dens utrolige egenskaper. Les mere om kursene under "KURS" i nettbutikken. www.solfang.no

Jeg vil også ønske deg velkommen til å ta en titt på vår nye "VÅRVIDEO", som vi håper vil gi deg inspirasjon til frøsåing og diverse praktiske tips.

Gå inn under "VIDEO" i menyvalget på venstre side i nettbutikken.

Leveggene i hassel på bildet er nå i salg og kommer til Solfang rundt den 15 mai. De må hentes hos Solfang.no, og du må ha henger eller takgrind for transport.

Vi har også fått inn gjerder laget av kastanje. De kommer i ruller på 10 meter og er 120 cm høye. Et praktisk og lett gjerde som enkelt kan flyttes. Du kan også kjøpe tilhørende port.

En annen nyhet er HELgjødsel som i tillegg til å være super til alle hagens vekster også virker mot Mordersneglene. Du finner den under UTSTYR i butikken. Du kan også lese en solskinnshistorie fra en av våre kunder som erfarte effekten av HELgjødselen i fjor under TIPS i butikken.

Jeg vil også ønske velkommen til "SOLFANGS HAGEMESSE" på Hellviktangen her på Nesodden den 24. og 25. mai. Du vil motta nærmere opplysninger om utstillere og åpningstider. Sett av en av dagene til en opplevelsesdag for deg og hele familien.

God grønn vår!

Jeanette