NYHETSBREV FEBRUAR 2008

  

RFORNEMMELSER

Nå er den her! Den herlige tiden hvor vi kan merke at dagene blir lengre. Nå kan du begynne å drømme om sommerens frodige bed. Noen av frøene er faktisk klare til å bli satt i jorda.

Vi har i år utvidet vårt sortiment av frø til stauder. De kan såes langt utover våren, men flere av sortene kan du få i blomst allerede i år, hvis de blir sådd tidlig.

Frø som bør såes i februar/mars er:  Prydtobakk, Voksurt, Løvemunn, Dusksalvie, Fagerfredløs, Flerårig erteblomst, Ridderspore, Solhatt og Hagenellik.

 

NYHETER:

SNEGLEFELLE  

Vårt nye våpen mot mordersneglen. Mange hageeiere fortviler over å få planter og grøntarealer rasert av den uønskede inntrengeren. Denne effektive fellen kan fange opptil 200 snegler i døgnet uten å være en trussel mot miljøet. Det er viktig å starte jakten på sneglene tidlig om våren før de blir kjønnsmodne. Du finner fellen under "Utstyr" i nettbutikken.

Les våre tips og råd mot mordersneglene i nettbutikken under "Tips" i menyen. Vi har også satt opp en liste over planter som er relativt sikre mot overfall fra sneglene.

 

AUTOMATISK PLANTEVANNER

Nå kan du trygt reise på ferie uten å bekymre deg for potteplantene. Vår nye plantevanner tar seg av jobben og sørger for vanning i ukevis. Planten forsyner seg med det den trenger av vann. Den er enkel i bruk og har høy kvalitet. Du finner vanneren under "Bolig" i nettbutikken.

Kampanje: kjøp 3 stk. for bare 98,-

 

STAUDESPIRAL

Våre nye staudespiraler gir dine stauder den nødvendige støtten de trenger, for å kunne utvikle seg maksimalt. De ruster ikke å kan brukes i årevis. Du finner disse under "Utstyr" i nettbutikken.

 

Katalog for 2008 er ferdig og klar for å sendes i posten eller du kan laste den ned fra forsiden i nettbutikken. Ønsker du å få tilsendt gratis katalog sender du en e-post til: shop@solfang.no  

 

Skulle det oppstå betalingsproblemer via nettbank, kan du sende en bestilling hvor du velger oppkrav og gi beskjed om at det oppsto problemer. Vi sender da varene til deg uten oppkravsgebyr. Du kan også sende e-post til shop@solfang.no eller ringe 97 57 45 56.

 

Våren er like om hjørnet og vi gleder oss!