Nyhetsbrev Julen 2008

Pinje Croissant

Velsmakene kransekaker med historisk sus.

Oppskriften er orginal og stammer fra Provance.

Kakane er blitt spist i århundrer og selv Profeten Nostradamus omtalte kakene i 1552.

 

OPPSKRIFT

250 g mandler

250 g sukker

3 eggehvitter

1 tsk spisskommen eller anis

Kjøres i foodprosessor til en fast smidig deig.

Formes til små horn 3 cm lange og 2 cm brede.

100 g usaltet pinjekjerner

Rist pinjene hele i tørr panne før de hakkes.

Rull hornene i pinjene.

Legges på bakepapir og stekes i 160 graders ovn i ca. en time.

Oppbevares i kakeboks. De kan holde seg i flere måneder.

 

JULETILBUD:

Vedkurver Nå kr. 498,- Før 598,-

www.solfang.no

Ønsker du varer tilsendt før jul må du bestille før 15.12.08

 

Solfang ønsker deg og dine en fredelig jul og et lykkebringende 2009.