Nyhetsbrev fra Solfang.no Juni 2007

Så er sommeren her og ferien ligger foran oss!

Salg av frø til sommerblomster…

Vi selger nå ut alle frø til sommerblomster for bare 19,- 

"Det er da alt for sent å så nå", tenker du kanskje? Det er flere sommerblomster jeg sår med 14 dagers mellomrom utover sommeren.  Blomkarse, atlasblomst, hagepoppelrose, erteblomster  og solsikker  kan ennå rekke å bli store og frodige til ettersommeren. Ellers holder alle frø seg fint til neste vår, så du kan ha de liggende klare til en tidlig forkultivering. F.eks. prydtobakk, pyntekorg  og dusksalvie  er frø du helst skal starte tidlig med.

 

Velkommen til vår nye nettbutikk på www.solfang.no! Endelig er den klar og vi håper du vil bli fornøyd. Her er det lettere for deg å bestille og betale.  Vi håper du vil gi tilbakemeldinger med ris og ros etterhvert. 

 

Boken "Pilefletting " er nå i salg. Den er oversatt fra dansk til norsk og tilrettelagt for norske forhold.Det er en bok jeg har hatt stor nytte av. Den er både brukervennlig og inspirerende. Vi har nå et introduksjonstilbud, og du får boken for 349,- mot 398,- som den vil koste etterhvert.

 

Vi har fått inn noen fantastiske levegger, som er laget av hassel. De gir haven eller terrassen en hyggelig skjerming og et herlig miljø. Gjerdene er 190 x 160 cm og du bestemmer selv hvilken vei de skal stå. De må hentes hos Solfang på Nesodden og da kan du jo ta en titt på de andre varene vi har i vår lille butikk.  Ring 97 57 45 56 for avtale. 

 

Vi har ferie i uke 26, 30 og 31. Du er velkommen til å bestille varer når vi har ferie, men du må regne med litt lengre leveringstid. 

Ellers vil vi benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig god sommer!