Se alle våre drivhus!

Om Solfang

Solfang.no AS selger i hovedsak drivhus og kastanjegjerder. Vi selger også andre produkter.
Solfang startet opp i 2003 som et enkeltmannsforetak og i 2006 ble AS stiftet.


Vi har agentur på Gabriel Ash kvalitets-drivhus fra England og kastanjegjerder fra Frankrike. Vi samarbeider tett med våre leverandører og har en personlig dialog med våre kunder slik at de oppnår et best mulig resultat med handelen. Våre produkter passer til den kvalitetsbevisste hageentusiast.

Vilkår ved kjøp av drivhus: 50% av huset betales ved bestilling (faktura) og du mottar tegninger på forarbeidet. Huset leveres 8 - 10 uker etter bestilling. Restbeløp innbetales (faktura) og du mottar monteringsanvisning.

Jeanettes historie: 
Jeg arbeidet i mange år med teater og i 2000 bygget jeg hus på Nesodden. I 2003 valgte jeg å starte opp eget firma hvor jeg kunne jobbe med min lidenskap, hage. På veien har jeg møtt mange fine folk og andre hageentusiaster fra hele verden. Etter å ha bygget hus startet også min interesse for bygg og jeg har sammen med folkene hos Gabriel Ash utviklet en egen drivhusmodell, Classic Vision. Jeg liker å kjenne de jeg arbeider med og besøker drivhus-fabrikken i Chester ofte. Da drivhusene ikke er produsert før bestilling kan de tilpasses etter kundenes ønsker. Dette er et arbeid hvor jeg får tilfredstilt bygge-genet i meg.          

Da jeg fikk agenturet på kastanjegjerdene i 2009 fikk jeg en uforglemmelig tur til Perigon. Jeg møtte fire generasjoner i familien som produserer gjerdene. De er en av verdens første produsenter av disse gjerdene som har vært brukt langs kyster og i fjell for å fange opp sand og snø.

 Solfang.no har kvalitet og fornøyde kunder som høyeste mål.

Jeanette Grønli
Daglig leder